Fællesskab #PLan17 #Plan Hylkedam #PLan 3 #PLan 2017

Det fedeste på PLan Hylkedam

Hvad var det fedeste på dit PLan 2017? 

Share this: 
By: PLan Hylkedam

Jeg har været på PLan tre år i træk, jeg syntes det har været mega fedt, alle år. Du får nemlig tonsvis af nye venner, fede oplevelser, og en uge du aldrig vil glemme. Der er en oplevelse, jeg syntes skiller sig ud i år, som en af de fedeste oplevelser, som jeg gerne vil dele.  


Min fedeste PLan oplevelse var fredag i PLan ugen. Vi sad og skulle have et oplæg om ledelse i praksis af en af vejlederne. Oplægget var lige startet, da der kom nogle mænd ind i skimasker, og ”slog” hende, der fortalte om det ned, og skrev med spraymaling ”FUCK HYLKEDAM”. De lavede oprør, som de ville have os til at være med i, hvor vi så skulle lave bannere, hvor vi hatede på Hylkedam, mel-og slim bomber, spraymale en papvæg og kaste med økser og knive, mod nogle ideologiskpolitiske billeder, af kursuslederne.


Vi kastede mel-og slimbomberne på vores ene kursusleder. Derefter tog mændene med skimaskerne  maskerne af, hvor vi fandt ud af det var vores vejledere. De fortalte os, at vi bare havde været medløbere, vi skulle lave oprør, når der var noget vi syntes var unfair, men vi skulle ikke bare være medløbere til andres ideer.


Det fik en til at tænke, tænke over det med, at vi bare er medfølgere, og hvornår vi egentlig tager vores egne beslutninger, og laver oprør, fordi vi syntes det er det rigtige. Plus det var en super sjov øvelse, at få lov til at ødelægge og smadre ting, helt befriende, selvom det ikke er det rigtige at gøre, er det super sjovt at slå sig løs.


Derefter fik vi pause, hvor vi bare legede med spraymalingen og slimen, og skrev minder på vores uniformer med det, fx lavede hjerter eller tegnede, med spraymalingen.


Dette var min bedste oplevelse, fordi man lærte noget, plus det var en overraskelse, da vi havde forventet et oplæg om ledelse i praksis, og vi var sammen med vores venner og vi havde en fest imens.

Check også...