Fællesskab #PLan 1 #PLan #Assenbæk

Derfor skal du vælge PLan Assenbæk

PLan Assenbæk Teaser 2017

Tid til vilde oplevelser, tid til nye udfordringer… tiden er inde til at melde sig til det fedeste PLan – PLan Assenbæk.
Organisationen S.K.J.O.L.D. tager sig af de sager, som ingen andre vil røre ved. Vi overvåger tid og rum, samt håndterer hændelser, som ikke kan nævnes her. Kort sagt: S.K.J.O.L.D. håndterer alle de katastrofer, du aldrig har hørt om, for de når aldrig at finde sted.

Vi søger unge mennesker, som ikke står tilbage for en udfordring, og som tør at stå forrest, når opgaven kræver det. Unge mennesker, der kan samarbejde med ligesindede for at nå fælles mål. Du skal være klar til at lede, til at samarbejde og til at udvikle dig. Bliv ikke overrasket, hvis verdens eksistens ender med at afhænge af, om vi når vores mål.

Som en del af din træning hos S.K.J.O.L.D. vil du lære at få dine og andres planer ført ud i livet, du vil få nye redskaber til at planlægge vilde ideer og bagefter til at overveje, hvordan de kan gøres endnu vildere. Der venter stort ansvar, nye venskaber, liv under åben himmel og masser af fede oplevelser.

Tror du, at du har, hvad der skal til? Kan du tænke det utænkelige, og kan du få det umulige til at ske?

Så meld dig til S.K.J.O.L.D.s trainee-kursus på Assenbæk i uge 42.

 

Meld dig til via medlemsservice og læs mere på dds.dk eller i move-magasinet

Share this: 

Check også...