Fællesskab #Korpsrådsmødet 2014 #voresfortælling

De unge vrimler til Korpsrådsmødet 2014

På Korpsrådsmødet 2014 er der i år en tredjedel af medlemmerne, der er under 23 år. Vi har spurgt nogle unge spejder om, hvorfor de er taget på Korpsrådsmødet i år.

Share this: 

De unge vrimler til korpsrådsmøde 2014

Foto: Frederik Abildgaard Rom

By: Frederik Abildgaard Rom

Emma Warming, 20 år, Broager pigespejdere

  • Hvorfor er du taget af sted på Korpsrådsmødet 2014?

Det er mit første korpsrådsmøde. Jeg havde hørt fra en anden spejder, at det var fedt. Man kan være med til at træffe beslutninger, det er en hyggelig dag, og så er der nogle fede aktiviteter i løbet af weekenden.

  • Hvad glæder du dig mest til på Korpsrådsmødet 2014?

Jeg glæder mig til det løb, vi har hørt, at vi skal på senere. Det er et løb i Legoland i aften, det bliver spændende, hvilke udfordringer vi skal møde. Det bliver også interessant at være med til at stemme. Vi har snakket om de forskellige lovforslag i grupperne inden vi kom.

By: Frederik Abildgaard Rom

Ronja Lund, 18 år, DDS program

  • Hvorfor er du taget af sted på Korpsrådsmødet 2014?

Jeg har været på korpsrådsmøde i mange år. I år er jeg her for at repræsentere adventurespejd og være med til at udvikle korpset. Vi vil gerne fortælle om, hvad adventurespejd er.

  • Hvad glæder du dig mest til på Korpsrådsmødet 2014?

Jeg glæder mig til at vise spejderne, hvad adventurespejd er. Derudover er det altid fedt at engagere sig i korpset og være med til at præge det.

By: Frederik Abildgaard Rom

Niklas Erisken, 18 år, Ørnebjerg gruppe

  • Hvorfor er du taget af sted på KRM14?

Det er mit første korpsrådsmøde. Jeg vil gerne være med til at påvirke korpset i en positivt retning. Jeg havde hørt en masse fedt om hele weekenden. Der plejer at være et ret sjovt løb og så er det interessant at være med til at bestemme.

  • Hvad glæder du dig mest til på KRM14?

Jeg glæder mig til det hele, jeg er ret spændt på hvordan alting bliver. Jeg har ikke fået nærstuderet programmet endnu, men ind til videre er jeg imponeret over, hvor stort det hele er.

By: Frederik Abildgaard Rom

Johan Bill, 16 år og Anna Bøggid, Ravnehus

  • Hvorfor er I taget af sted på KRM14?

Det er første gang, vi er af sted. Vi glæder os til at se, hvad der sker på korpset og få en fed oplevelse. Derudover er det en virkelig god måde at netværke med andre spejdere på.

  • Hvad glæder I jer mest til på KRM14?

Helheden i sig selv, at være her og opleve korpset indefra. Det med at netværke med andre spejdere, både dem allerede kender, og de nye man møder, er vigtigt for os. Og så ser vi frem til værdidebatterne.

Husk at følge med på #voresfortælling på Instagram og Twitter, og add spejderdk på Snapchat.

Check også...