Fællesskab #Adventureløb #Spejderløb #Cicero

Cicero 2015

Har du hørt om adventureløbet Cicero? Løbet er fyldt med action og masser af udfordringer. Det foregår d. 7-8 november og er for alle 13-17 årige, uanset om man er spejder eller ej.

Share this: 
By: Cicero

I år er det 3. gang at adventureløbet Cicero bliver afhold. Cicero foregår over en nat og med kort afstand mellem posterne, da der er max fokus på posterne fremfor distancen. Der er fokus på at give deltagerne sved på panden og presse dem i stressede situationer.

Cicero elsker den moderne del af spejderlivet, og du får derfor helt sikkert brug for din smartphone og din QR-scanner. Der er nok også større chance for, at du kommer til at bygge en vild raket eller bryde din hjerne med en digital kode, end at du skal have gang i dine pionerings-skills.Årets location er stadig tophemmelig, men løbet kommer til at foregå et sted i Nordsjælland. Det koster 175,- at deltage i løbet.

Tilmeldingen er allerede åben, så lyder Cicero som noget for dig er det bare med at samle en patrulje på 3-5 personer og tilmelde dig på linket herunder. Tilmeldingen lukker d. 1 oktober!

Fakta:

  • Dato: 7-8 november
  • Aldersgrænse: 13-17 år
  • Geografisk område: Nordsjælland
  • Pris: 175,-
  • Tilmeldingsfrist: 1 oktober

Check også...