Fællesskab #Spejderlejr #Spejdernes lejr 2017 #Bustur #transport

5 ting du kan lave i bussen på vej på spejderlejr

Synes du også turen til spejderlejren kan være lang, når man tager bus og tog? Så giver Spejder.dk her nogle bud til, hvad du kan tage med, så turen ikke føles så lang. 

Share this: 
By: Jens Thybo

Her er hvad Spejder.dk tager med i bussen på vej til spejderlejr, måske du kan få nogle idéer, så tiden går hurtigere? 

1. Kortspil 
Tag et almindelig sæt kort med, så kan du spille fisk eller krig eller et helt andet spil mod dine spejdervenner. Eller måske kan I lave en turnering, og vinderen skal spille mod lederne? 

2. UNO kort
Hvad er bedre end UNO? Ikke meget. Så derfor skal du da have UNOkort med, så I kan spille UNO hele vejen til lejren. Og måske du kan blive gruppens UNO-mester?

3. Trøje 
Air-conditionen i busser kan godt blive ret kold i længden, så tag en ekstra trøje med som du nemt kan tage på, hvis du fryser. Du kan også rulle den sammen og bruge den som hovedpude i bussen, så du kan sove hele vejen til spejderlejren. 

4. Syng lejrbålssange
 Alliér dig med dine spejdervenner og -ledere, og øv hele sangbogen på vej til lejren. Så er I herreseje når I kommer frem, og kan alle sangene udenad. 

5. Madpakke
Husk lige madpakken. Hvis det er en lang bustur så er det nødvendigt at have en stor madpakke med, med alle mulige godter og snacks. Spørg eventuelt dine forældre om hjælp til at lave den ultimative spejdermadpakke. 

Check også...