Fællesskab #Påskekursus 2019 #Forlev #Toggerbo #Egemosen

3 fede påskekurser i 2019!

Tilbring påsken med din patrulje og en masse andre spejdere på et af de tre påskekurser. 

Share this: 
By: Frederik Abildgaard Rom

Forlev Spejdercenter

Så er det tid til at finde den sorte hat og solbrillerne frem, for snart åbner tilmeldingen til årets patruljekursus på Forlev Spejdercenter. I år vil kurset foregå i spionens tegn!

På Forlev vil I være sammen med 300 andre spejdere fra hele landet, kunne dele historier og erfaringer med disse og knytte nye venskaber på tværs samtidig med at patruljens eget bånd styrkes.

Patruljen planlægger alt fra madlavning til redskaber i patruljekassen hjemmefra samt medbringer eget telt til overnatning.

Find mere information på forlev.dk/p19

 

Toggerbo Spejdercenter 

Toggerbostammens høvding Gamle Gnu sender røgsignaler til alle awesome spejdere om kamp for overlevelse i #TheWildWest.

Venskaber, der knyttes over knitrende lejrbål. Grineflip, der gør maven helt øm. Natur og bjerge, der bare må udforskes på gåben. Udfordringer, der får krigeren og intellektet frem i dig. Alt dette og utrolig meget mere venter på dig og din patrulje på årets påskekursus på Toggerbo Spejdercenter.

Læs mere på Toggerbo.dk/paaske/

 

Egemose centret

Årets påskekursus har temaet "Hollymosen". Filminstruktøren Lars Knudsen der arbejder under kunstnernavnet Lord Von Gak har brug for jeres hjælp. Hans film har solgt virkelig dårligt på det sidste.

Kravet for at komme med på denne uforglemmelige rejse er at du er mellem 12 og 16 år, og at du samler minimum 3 af dine bedste spejdervenner til at tage med dig på rejsen. Hiv fat i din spejderleder og får ham/hende til at melde jer til i dag!

Læs mere på http://egemosen.dk/kommende-lejre/paskekursus-06

Poll

Skal dig og din patrulje på påskekursus?

Check også...