Crazy #rekorder #Crazy

Mærkelige rekorder

I Guinness Rekordborg er der samlet tusindvis af vilde rekorder. Mange af rekorderne er fuldstændig tossede, og dem må du ikke gå glip af. Derfor har vi samlet nogle af de skøreste til dig lige her.

Share this: 
By: http://ultragross.blogspot.dk

Kan du smadre et toiletbræt med hovedet?

Det kan Kevin Shelley fra USA. Faktisk er han så god til det, at han er kommet i Guinnes Rekordbog ved at smadre 46 toiletbrædder i træk med sit hoved.

Samler du også på gummiænder?

Charlotte Lee fra USA elsker gummiænder og har samlet på dem siden 1996. I dag har hun rekorden med 5,631 forskellige gummiænder i samlingen.

Hvor højt kan din hund hoppe?

Hunden Cinderella er en rimelig sej hund. Den har nemlig rekorden for højeste hop udført af en hund, og kan hoppe 172,7 cm. højt.

Kan du balance på 4 fingre?

I Kina bor manden Wang Weibao, som har rekorden for at holde balancen med kun to fingre på hver hånd. I 19,23 sekunder kan Wan Weibao holde balancen på fire fingre uden at få overbalance.

Tør du sluge et sværd?

Rekorden for at sluge lange sværd har Natasha Veruschka, som kan sluge sværd på op til 58 cm helt uden at komme til skade.

Kan du jonglere med motorsave?

Aaron Gregg fra Canada har en sær hobby. Han elsker at jonglere med motorsave, og det har givet ham rekorden i flest grebne motorsave. Han kan nemlig jonglere med motorsave og gribe 88 motorsave, før han taber en.

Hvor mange sugerør kan du have i munden på én gang?

Simon Elmore fra England må en eller anden dag have kedet sig helt utrolig meget. Han er rekordindehaver, fordi han kan have 400 sugerør i munden på én gang helt uden at bruge hænderne til at holde den med.

Kan du balance en ske på dit ansigt?

En anden person der må have kedet sig, at Dalibor Jablanovic. Han har rekorden for at balancere flest skeer på ansigtet, og kan balancere med 31 skeer på én gang.

Hvor stor en tyggegummiboble kan du blæse?

I USA bor der en mand, som hedder Chad Fell. Han har øvet sig i at blæse tyggegummibobler, og har nu rekorden i største boble med en kæmpe tyggegummiboble på 50,8 cm.

Hundetricks:

Hunden Sweet Pea er en super-hund og har hele to rekorder. Den kan nemlig gå 10 trin ned og også op af trapper, imens den samtidig balancerer med et glas vand på hovedet.

Check også...