Crazy #mysterier #overtro #detektiv

Findes de i virkeligheden?

Vi mennesker ser mange ting. Også nogen ting, som måske ikke findes i virkeligheden. Her får du en stribe mystiske væsener, og et bud på om de findes.

Share this: 
By: iStock

Har du hørt om Den Afskyelige Snemand, der skræmmer bjergbestigere fra vid og sans? Eller Loch Ness uhyret, der af og til stikker hovedet op af sin sø, for at drille turister? Eller har du tænkt på, om der findes rumvæsner på fjerne planeter langt væk fra os? Mysterier er der nok af!

Søuhyre i Skotland

Ved Loch Ness søen i Skotland, har skotterne i mange hundrede år fortalt uhyggelige historier om et søuhyre. Uhyret hedder Nessie, og skulle være en flere millioner år gammel dinosaur.

Turister i Skotland skal altid et smut forbi Loch Ness, for at tage et kig efter Nessie, og mange turister mener selv, at de har fået øje på ham. Skotterne har faktisk bygget et museum ved søen, som fortæller historier og viser billeder af og om den mystiske Nessie.

Med nutidens teknik har kloge uhyrsforskere undersøgt hver centimeter af den skotske sø. De fandt ikke noget uhyre. Alligevel bliver ved med at dukke billeder og historier op om Nessie. Måske tyder det på, at der alligevel ikke er så roligt i søens dyb…

Afskyelig snemand i Himalaya

En kæmpeabe vandrer rundt i området omkring verdens højeste bjerg. Lokalbefolkning kalder ham Yeti, og for dem er han lige så ægte som sneen på deres tage.

Han bliver beskrevet som en kæmpestor, behåret og menneskelignende abe. Store fodspor er flere gange blevet fundet i sneen. Et fodspor blev fundet i 1921 og skulle være 6,5 m langt! Mon de store fodspor er af den ægte vare? I 2008 blev der i det nordlige Indien fundet nogle mystiske hår.

Trods mange grundig undersøgelser, kunne ingen regne ud hvor hårene kom fra. Kan det være et tegn på, at lokalbefolkningen alligevel taler sandt?

Rumvæsner på besøg

Har du nogensinde set et ”uidentificerbart flyvende objekt”, også kaldet UFO?  På dansk kaldes en UFO også en flyvende tallerken. Rigtig mange mennesker mener, at de har set en. UFO’er er transportmidler for rumvæsner fra det ydre rum.

Tanken om, at der findes liv uden for jorden, har været der længe. Især siden det gik op for menneskene, at stjernerne på himlen er små sole. Nogen tror endda så stærkt på UFO’erne, at de har gjort det til en religion! Især mange amerikanere tro på UFO’er.

Troen kaldes ufologi. Før i tiden gættede man sig til, hvad der fandtes i rummet. Men I dag er det muligt at sende rumraketter af sted, for at undersøge rummet omkring jorden nærmere. Desværre er der ikke blevet fundet noget. Ingen ved hvordan sådan nogle rumvæsner ser ud, men alle håber på at få et glimt af dem. Gør du ikke også?

Andre vilde mystiske mysterier

- Den hvide dame og andre spøgelser

- Stonehenge - 91 fire meter høje sten der står i en rundkreds

- Nisser

- Elverpiger

- Tandfeen

- Atlantis - en by under havet!

Check også...