Crazy #Vild natur #Rejseinspiration

Fem vilde steder i verden

Kloden er mere og andet end græsplæner, fortove og roemarker. Her er lidt rejseinspiration til nogle af de vildeste steder i verden.

Share this: 
Amazonas By: Wikipedia

AMAZONAS-FLODEN, SYDAMERIKA:

Amazonas er verdens mest vandrige flod og en af verdens længste. Den slynger sig 6500 km tværs over Sydamerika og byder på regnskov, vandfald og noget af verdens vildeste plante- og dyreliv.

By: Wikipedia

Himalaya:

Bjergkæden Himalaya bliver også kaldt verdens tag. Området byder på fantastisk trekking, spændende kulturer og verdens højeste bjerge. Det Danske Spejderkorps har tidligere sendt spejdere til Himalaya gennem Bhutansamarbejdet.

 

By: Wikipedia

En hvilken som helst nationalpark i USA

USA er verdens fjerde største land og byder på verdens måske vildeste nationalparker. Yellowstone, Yosemite, Grand Canyon: You name it. På billedet ses Arches National Park.

By: Wikipedia

MÝVATN, ISLAND:
Island byder på gletsjere, gejsere, vulkaner og store stepper. Mývatn-området er fuld af spor efter vulkansk aktivitet og emmer stadig af svovl og lava.

By: Wikipedia

MACHU PICCHU, PERU:
Det gamle Inka-tempel Machu Picchu er som taget direkte ud af Tintin. En ting er at se de gamle ruiner, en anden ting er den vilde fire-dages hejk op til templet gennem spektakulær natur.

Check også...