Crazy #klatring #Klatrevæg #Danmark

De 5 vildeste klatrevægge i Danmark

Danmark har fået øjnene op for klatring, og der kommer derfor hele tiden endnu vildere klatremuligheder til klatreentusiaster rundt omkring i landet. Spejder.dk har samlet 5 af de vildeste steder.

Share this: 

Street Dome Haderslev:

I Haderslev finder du Danmarks højeste klatrevæg. Trænger du til udfordringer er den 30 meter høje udendørs klatrevæg måske lige noget for dig. Klatrevæggen var oprindelig en kornsilo men blev i 2014 tryllet om til en rimelig sej klatrevæg med udsigt over havnen. Udover den udendørs klatrevæg byder Street Dome også på indendør boulderklatring, parkour bane og både udendørs- og inderdørs skateområde.

Blocs & Walls. Refshaleøen - København

Her har du mulighed for at klatre i Nordens største klatrecenter. Du kan få afprøvet alle dine klatreevner på 2200 kvadratmeter, som giver dig mulighed for både at klatre på boulder-sektioner og bjerglignende områder, og har du ikke de vildeste klatreskills endnu, er der også områder for begyndere. Faktisk er Blocs & Walls så stor, at der er plads til 300 klatremus på samme tid.

DGI Huset Aalborg

I Aalborg kan du prøve kræfter med den 20 meter høje indendørs klatrevæg, som ifølge deres eget udsagn er ”danmarks mest spetakulære klatrevæg”. Derudover er der mulighed for at have det sjovt, med masser af andre sportsaktiviteter i DGI Huset.

DGI-Huset Aarhus

Aarhus kalder selv deres DGI-hus for Byens motionsmekka. Her kan du få lov til at klatre på den 15 meter høje klatrevæg, som har 14 forskellige ruter fordelt på både slab, lodret og overhæng. Hvis du også vil prøve noget lidt anderledes, har du også mulighed for at prøve kræfter med indendørs parkourtræning,  

DGI-byen København

Klatrer du til tops på DGI-byens 18 meter høje udendørs klatretårn, kan du nyde den flotte udsigt over København. Udover den udendørsklatrevæg har DGI-byen også en 10 meter indendørs klatrevæg. Der er også mulighed for at prøve kræfter med skydning, fægtning og bueskydning.

Check også...