Crazy #survival #zombie #horror

8 tips til at overleve et zombieangreb

Selvfølgelig tror du ikke på zombier, men hvis vi alligevel skulle være så uheldige, at de bestemte sig for at dukke op og spise hjerner, så får du her otte gode råd til, hvad du skal gøre.

Share this: 
A zombie holds on to the edge of a blank sign or border - 3D render. By: Linda Bucklin
  1. Første og vigtigste regel: Bliv ikke bidt. Hvis du ikke bliver bidt, bliver du ikke til en zombie, så let er det.
  2. Vi behøver vel ikke sige det, for vi er sikre på, at du har det i forvejen, men hav altid dit gear i orden. Du skal altid havde mindst et par løbesko og et par vandrestøvler med. Høje hæle er et no-go, når zombierne kommer.
  3. Undgå de såkaldte middagsmadssnack-mennesker. Det er mennesker, der er i dårlig form eller ikke kan overleve i naturen. Så middagsmadssnack-mennesker er mennesker, der vil sinke dig.
  4. Løb et par maratonløb for at komme i god form - eller endnu bedre: tag på spejderløb. Det kommer du i supergod form af, og så er det jo faktisk megasjovt. Flere spejderløb - som fx Apokalypseløbet og Nathejk - er ligesom en stor fangeleg. Her kan du øve dig i at flygte fra ”Zombier” og prøve at undgå at blive fanget, mens det stadig er en leg.
  5. Få fat i en båd eller en kano. Zombier er nemlig ikke verdens bedste svømmere. Bliv eventuelt gode venner med et par søspejdere - de kan faktisk være ret søde, og de har altid en ekstra båd.
  6. Brug din sunde fornuft og bliv altid sammen med dine spejdervenner. Jo flere I er, jo større er chancen for, at I overlever.
  7. Hvis I sidder til et spejdermøde og ikke ved, hvad I skal lave, så brug dagen på at sikre jeres spejderhytte mod zombier.
  8. Hvis det allerede er for sent, og zombierne er kommet, og I har brug for at komme ud fra jeres spejderhytte, så tag et kig på Mapofthedead.com først. Her finder I alle de ting, I har brug for at vide, om det omkringliggende område såsom nærmeste supermarked, apotek eller havn.

Check også...