Crazy #Vild natur #giftige dyr #giftige planter

5 af de farligste steder i verden

Spejder.dk giver inspiration til, hvor du IKKE skal holde ferie, hvis du gerne vil komme hjem igen. 

Share this: 
Vulkan i udbrud i Equador By: GettyImages

Der er steder på denne jord, som bare gerne vil slå dig ihjel. 

1. Australien 
Nærmest alt i dette land vil slå dig ihjel. Der er vildt mange giftslanger, giftgopler og giftedderkopper. Hvis det ikke er nok, til at få dig til at genoverveje ferien i Australien, så har de også de farlige saltvandskrokodiller, blåringede blæksprutter og selvfølgelig også hvidhajen.  

2. Ecuador
Ecuador har 55 virksomme vulkaner, og fire ud af fem vulkanudbrud sker i Ecuador. Landet ligger over den såkaldte "The ring of fire", som er en kæde af vulkaner langs Stillehavets kyster.  

3. Death Valley, USA
Death Valley er USA's næststørste nationalpark, og er egentlig bare en super varm ørken. Hvis ikke varmen slår dig ud, så gør giftslanger, fugleedderkopper og kviksand det måske. 

4. Ilha de Quimada, Brasilien 
Hvis du ikke kan lide slanger, og især ikke den giftige en af slagsen. Så skal du holde dig væk fra øen Ilha de Quimada, også kendt som "Snake Island". Her lever nemlig en af verdens giftigste slanger Golden Lancehead, hvis gift simpelthen får huden til at smelte af. Heldigvis er øen lukket for offentligheden. 

5. Madidi Nationalpark, Bolivia
Denne nationalpark vil bare gerne have, at du ikke kommer levende ud. Planterne og svampene er så giftige, at hvis du bare rør dem, så forårsager de umenneskelig smerte i flere timer. Jaguarer, pumaer og alligatorer venter bare på deres næste måltid. Desuden er der også kødædende maddiker, parasitorme og kæmpemyrer. 

Check også...