Adventure #Adventurespejd #adventurespejdliga

Tag med til Adventurespejd Liga Kick-off

Lige om lidt er der Adventurespejd Kick-off. Tag dine yndlings adventurespejdvenner under armen til en vaskeægte adventurespejd oplevelse d. 20 august i Århus, Odense eller København!

Share this: 
By: Frederik Abildgaard Rom

Adventurespejd Liga Kick-off

En ukendt organisation har kidnappet en kendt dansk adventurespejder, med kravet om at adventurespejdligaen øjeblikkeligt holder op med at eksistere. 

Den unavngivne organisation har gjort det klart, at de mener, at de danske spejdere har glemt dem til fordel for deres ugudelige spejderaktiviteter, der fylder alt for meget i hverdagen - og endnu mere ca. 12 weekender om året. Organisationen har derfor truet med at adventurespejdligaen må stoppe alle deres gøremål, hvis vi ønsker at se den kidnappede igen. 

Som spejder i Danmark, må vi tage truslen fra organisationen seriøst, og vi må gøre noget snart: Den stakkels spejder får efter sigende ikke andet end små tørre kiks og rødvin, og ingen ved, hvor længe han kan holde til det. 

By: Frederik Abildgaard Rom

Derfor ønsker Adventurespejd-ligaen at se alle adventureklare adventurespejdere d. 20 august 2014 i enten København, Odense eller Aarhus på følgende adresser:

Aarhus, Fredensgade 17 (v. Eurocar)

Odense, Slotsgade 16 (v. Spejder Sport)

København, Arsenalvej 10, 1436 København K (Spejdercenter Holmen)

Arrangementet d. 20 august slutter med kåringen af vinderen af adventurespejdligaen 2013-2014, inden den nye sæson starter. 

Kom glad - inviter dine spejdervenner, dine tropsspejdere og klankammerater og få et par timers løjer ud af det.

Du behøver hverken være med i en ligapatrulje eller have deltaget i den foregående sæson for at være med, og det er helt gratis at deltage.

Check også...