Adventure #Seditio #Adventurespejd #adventurespejdliga

Skal du med på Seditio 2015?

Seditio indtager Fyn i april med vilde, unikke og krævende udfordringer. Ingen kender løbets udfald på forhånd, da patruljernes beslutninger undervejs ændrer løbets historie. Skal din patrulje med?

Share this: 
By: Seditio

Seditio 2015

Seditio er det nyeste løb i Adventurespejdligaen og foregår på Fyn d.17-19 april. Løbet tager dig med til landet Aurum, hvor en apokalyptisk trussel truer menneskeligheden. Kloden er overbefolket, og der er kun få resurser tilbage. En løsning skal findes, og her bliver der brug for dig og dine spejdervenner.

Unikke og krævende udfordringer

Selvom Seditio kun har eksisteret siden 2014, er løbet allerede en del af Adventuerspejdligaen, og det er der grund til. Seditio er nemlig en helt ny måde at tænke Adventyrespejd på. Løbet tager dig med på en rejse, som udfordrer dig både fysisk og psykisk. Patruljerne skal afprøve deres spejderskills på vilde poster fordelt over en 40-50 kilometer lang distance og med kort- og rutebeskrivelser, som uden tvivl vil sætte navigationen på prøve.

Patruljens valg ændrer historien

Seditioløbet er helt specielt, da historierammen er interaktiv. Det betyder, at patruljernes valg undervejs på løbet har konsekvenser og påvirker historien. Der er skruet op for vildskaben på Seditio med unikke oplevelser, hvor patruljens håndtering af moralske dilemmaer undervejs betyder alt. På Seditio kender ingen løbets udfald på forhånd, ikke engang løbsledelsen!

Tilmeldingen lukker d. 1 marts, men der er stadig få pladser tilbage, så du er hurtig, kan du nå at blive en del af Seditio 2015. Tilmeld dig inden det er for sent lige her

 

Check også...