Adventure #Invictus 2015 #Adventurespejd #adventurespejdligaen #Spejderløb

Skal du med på Invictusløbet?

Har du hørt, at tilmeldingen til Invictusløbet er åbnet? Rygterne siger, at Invictus 2015 bliver mere epic og fyldt med mere vildskab en nogensinde!

Share this: 
By: Invictus

Invictusløbet er et adventurespejdløb, som er lidt anderledes end andre. Løbet er nemlig det eneste i Adventurespejdligaen, hvor du tilbagelægger noget af distancen på din cykel. Derudover er løbet spækfyldt med fede oplevelser med udgangspunkt i det gode gamle spejdermotto ”Vær beredt”.

Der går rygter om, at Invictusløbet i år bliver endnu vildere end nogensinde og når et helt nyt historisk højdepunkt! Præcis hvad der kommer til at ske, er stadig tophemmeligt, men der vil være masser af fede innovative udfordringer, som sætter dig og din patrulje på prøve.

Invictusløbet er altså en oplagt mulighed for at få kæmpe oplevelser, udfordre dig selv, og samle endnu flere point til adventurespejdligaen.

Invictusløbet foregår d. 8-10 maj, og du skal være minimum 12 år for at deltage. Sidste mulighed for at tilmelde dig løbet er d. 12 april, men der er kun 60 ledige pladser i alt, så du skal skynde dig, hvis du og din patrulje skal være en del af Invictusløbet 2015.

 

 

Check også...