Adventure #AdventureRace15 #Adventurespejd #Adventure

Skal du med på AdventureRace15

AdventureRace er vildere end vildt! Faktisk er det så vildt, at kun 18.51% af deltagerne gennemfører løbet. Skal du med? Læs meget mere her...

Share this: 
By: AdventureRace

Visionen bag AdventureRace er, at lave det allerhårdeste og mest udfordrende spejderløb i Danmark. Du er altså garanteret, at blive udfordret to the max. AdventureRace tager altid udgangspunkt i at deltagerne skal udfordres til lands, til vands og i luften! På 40 timer skal deltagerne tilbagelægge mere end 50 km til fods.

Vilde udfordringer

På tidligere års AdventureRace er deltagerne blevet udsat for et hav af forskellige oplevelser og udfordringer lige fra at rappelle fra en vindmølle og flyve i helikopter til at spise kakerlakker og slagte høns.

Race med to konkurrencer

Deltagerne på løbet deltager i to konkurrencer. I holdkonkurrencen konkurreres der på point mod de andre deltagende hold. Hemmeligheden bag at vinde årets race er at være snedig, hurtig og ikke mindst modig. Udover holdkonkurrencen er der også en individuel konkurrence. Her skal deltageren klare en række forskellige individuelle opgaver for at pånå det eftertragtede AdventureRace mærke.

Skal du med?

Der er rift om pladserne, og derfor skal man ansøge om at komme med. Hvert hold består af tre personer, og man skal minimum være fyldt 18 år. Danske Baptisters Spejderkorps står bag AdventureRace, men løbet er åbent for samtilige spejderkorps. Vil du med på årets race, så ansøg lige her!

Fakta:

  • Tidspunkt: 25-27 september
  • Ansøgningsfrist: 30 juni

Check også...