Adventure #Solaris #TRACK #Vinderne #Tips #Adventurespejd

Sådan vinder du Solaris

Drømmer du om at vinde adventurespejdløb som Solaris? Track har snakket med årets vinderpatrulje i den yngste kategori L.O.T.E. og fået deres bedste vindertips.

Share this: 
By: Rasmus Rahbek

På trods af at L.O.T.E. mistede en ekstrapost på grund af en QR-kode, vand de alligevel det eftertragtede Solaris-trofæ. Det skyldes måske deres hemmelige opskrift på sejr, som er en blanding af grej, forberedelse og at kende hinanden rigtig godt.

"En af de ting vi er gode til i L.O.T.E. er at se på hinanden, om vi mangler noget, Så kan vi støtte hianden, når vi har vores 'downs' og komme bedst muligt gennem det."

Det er altså vigtigt, at kunne hjælpe hinanden, hvis man vil vinde. Forberedelse er også vigtigt, og i følge L.O.T.E. er ingen idéer for skøre. Hvem havde måske regnet med, at årets Solarisløb bød på en ægte flyvetur.

Hos L.O.T.E. har man dog også altid pakket rygsækken med helt specielt grej. Måske skyldes deres sejr i fx den hemmelige ostebowle, som de altid har på sig til at servere mad på, selvom den er super upraktisk at have med. Eller måske er det deres vabelplastre på 10x10 cm., som altid ligger gemt i deres rygsække. 

Uanset om du er med for at vinde eller for at have det sjovt og få en vild oplevelse med dine spejdervenner, er L.O.T.E.'s råd altid at huske at nyde det hele vejen igennem og lægge mærke til alle de små ting. Måske kan de være en ledetråd, du får brug for senere.

Til sidst giver L.O.T.E. deres vigtigste råd; Husk at pakke vandtæt i 'dry backs'. Sorte sække er no go!

Check også...