Adventure #Adventurespejd #Kick-off #adventurespejdligaen

Hvad skete der egentlig til Adventurespejd Kick-off?

Spejdere + en kidnapning + Århus, Odense og København + gåder + adventureliga vindere = Adventurespejd Liga Kick-off. Læs hvad der egentlig skete lige her!

Share this: 
By: Jesper Jepsen

Onsdag d. 20 august kl 18:00 blev adventurespejdere i både København, Århus og Odense samlet for at være med på en liveoptagelse af David Hansen, én af de to spejderchefer. 

Efter David havde fortalt om, hvad adventurespejd er, og hvorfor det er vigtigt, og skulle til at annoncere vinderne af dette års adventureliga, tog det hele dog en uventet drejning: En bil kørte op bag David, og to maskerede mænd fik ved magt voldet ham ind på bagsædet, før de kørte afsted. Se filmen her!

Spejderne i de tre storbyer var derfor nødt til at skride til hastig handling, for at befri deres stakkels spejderchef. Ved at løse forskellige gåder, var de i stand til at finde dele af en større kode, der viste sig at være brudstykker af en adresse.

Igennem en telefonisk online-samtale med hinanden, kunne spejderne i de tre storbyer ved fælles hjælp stykke en hel adresse et sted i København sammen. Nogle hurtige spejdere tog straks afsted og fandt David i god behold, som dog måtte skynde sig videre til kongres. Se befrielsen af David her!By: Nicolai Kamuk Rosenfalck

Det var altså kun igennem den fælles hjælp fra spejderne i både Odense, Århus og København, at David blev fundet igen - og i god behold. 

Herefter kunne vinderne af adventureligaen kåres: liga-gruppen Baloo, som befandt sig i København, vandt spejdergruppen med 383 point og liga-gruppen SSKK, som befandt sig i Odense, vandt seniorgruppen med 206 point. 

Således blev sæsonen 2013/2014 afsluttet på dramatisk vis, og sæson 2014/2015 kunne gå i gang. 

Sæsonen 2014/2015 bliver uden tvivl mindst lige så spændende, dramatisk, fyldt med vabler og oplevelser, du og din gruppe ellers aldrig havde fået. 

Husk, at der er kommet nye regler for adventurespejd ligaen, som du kan læse her. Du og din gruppe skal sætte jer ind i dem, før I deltager på løbene

Check også...