Fenrisløbet

By: Creative Commons BY-NC-ND SONY DSC
Share this: 

Hvad er Fenrisløbet?

Fenrisløbet er et natløb for alle storspejdere, der er kendetegnet ved:

- spændende og udfordrende poster
- det foregår udendørs fra start til slut (også overnatningen)
- kammeratskab og fede oplevelser sammen med andre storspejdere
- en nathike på mellem 15 og 20 km.
 
Det er vigtigt for os, at ALLE spejdere får en god oplevelse og bliver udfordret, men ikke mere end at alle kan gennemføre.

Målgruppe for Fenrisløbet

Fenrisløbet er lavet for at tilbyde storspejderpatruljer et løb, hvor også de yngste storspejdere fint kan deltage og få en god oplevelse. Her handler det ikke ikke om at bære meget, gå/løbe hurtigt eller være i gang i døgndrift - men i stedet om, at hele patruljen er afsted på løb sammen. At alle bliver tilpas udfordret, uanset om man er ny storspejder eller erfaren patruljeleder.

Hvornår er Fenrisløbet?

Fenrisløbet afholdes den 3. lørdag i november måned. Det starter sidst på lørdag eftermiddag og fortsætter til søndag sidst på formiddagen. 

Hvor afholdes Fenrisløbet?

Fenrisløbet afholdes i et nyt område hvert år. Områder udvælges ud fra hvor der er mulighed for at have nogle gode og udfordrende poster, være væk fra byer og trafik samt muligheden for at kunne bruge special effekts uden at forstyrre nogen.
Løbet afholdes i midtjylland eller den nordlige del af sydjylland. Løbene har bl.a. foregået i Middelfart, Kolding, Vejle, Fredericia, Lunderskov og Horsens.

 

Check også...