By: Jens Thybo
Familiespejderdag
Tag de mindste med ud i naturen

Søndag d. 20. august 2017 kan du og ungerne prøve at snuse til det aktive udeliv, når Det Danske Spejderkorps holder åben Familiespejderdag for børnefamilier. Der er åbne arrangementer i hele landet, og det er naturligvis gratis at deltage. Find dit lokale Familiespejdarrangement på kortet her på siden og læs, hvordan I deltager.

Hvad er Familiespejd?
Familiespejder er sjove aktiviteter i naturen for 3-6-årige børn og deres forældre. Vi laver fx krible-krable-aktiviteter, hvor vi bliver kloge på naturens insekter. Vi laver bagte æbler over bål, udforsker det lokale vandløb, prøver at røre ved fladfiskens skæl, før vi steger den over bålet, laver kastanjedyr og meget andet sjovt. Som forælder deltager du sammen med dine børn, og det er en dejlig måde at være sammen på i naturen.

Vi kan ikke komme til dagen – kan vi prøve familiespejd en anden gang?
Ja, selvfølgelig. Der er over 400 spejdergrupper i Det Danske Spejderkorps fordelt over hele landet. Og en stor del af dem tilbyder familiespejd. Find jeres lokale spejdergruppe på spejder.dk/blivspejder. Det vil ofte fremgå af gruppens hjemmeside, om de tilbyder familiespejd.

Hvor kan vi komme til familiespejderdag?
Der er grupper i hele landet der inviterer indenfor til en hyggelig formiddag. Du kan på kortet herunder se, hvilke grupper det er. Enkelte afholder arrangementet en anden dato, så klik på jeres lokale gruppe for at se det præcise tidspunkt.

Share this: